Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Knmi Weer Nederland


Knmi Neerslagmeting

Aankomend weekend droger een grotere kans op zon en duidelijk minder zacht met lichte vorst in de nacht Op dinsdag en woensdag is er een grote kans 60-90 op code geel voor windstoten. Woensdag 10 januari tot en met woensdag 17 januari De eerste dagen droog 60 kans op voortzetting van het droge weertype en ca. Natste en warmste jaar sinds het begin van de metingen 2023 zo goed als zeker wereldwijd warmste jaar ooit gemeten. In het weekeinde overgang naar een droog en koud weertype met meer zon en lichte tot matige vorst in de nacht en ochtend. Gemiddelde van voorgaande week en het langjarig gemiddelde..


De weerkaarten op deze pagina zijn gebaseerd op de uitkomsten van de atmosferische modellen HARMONIE analyse en ECMWF prognoses. We tonen het actuele weer de verwachting voor de eerstvolgende uren het weerbericht voor vandaag en morgen en klik door naar één van de landen. Geen data beschikbaar voor de opgegeven datum. Dinsdag veel regen s avonds veel wind Vanavond en in de nacht naar woensdag in de noordwestelijke helft zware windstoten. Nationaal kennisinstituut voor weer klimaat en seismologie Het KNMI adviseert en waarschuwt de samenleving om risicos met een atmosferische of seismologische..


Dinsdag 28 november tot en met dinsdag 05 december Grote kans op aanhoudend wisselvallig weer met temperaturen rond normaal De spreiding in de temperatuurverwachting is groot de. Waarom waarschuwt het KNMI en wat betekenen de kleurcodes Hoe komen de waarschuwingen van het KNMI tot stand. Maandag 08 januari tot en met maandag 15 januari Vrij grote kans 60-70 op een overwegend droog weertype met maximumtemperaturen onder het langjarig gemiddelde en vrij grote kans. Eerst bewolkt nat en vrij zacht weer Vanaf het weekend wordt het droog komt er meer zon en wordt het beduidend kouder met vorst in de. Zondag 07 januari tot en met zondag 14 januari 60-70 kans op een vrij droog weertype met maximumtemperaturen onder het langjarig gemiddelde en vrij grote kans..


De Weer- en klimaatpluim is een interactieve grafiek die voor temperatuur neerslag wind en sneeuw de verwachting toont De pluim voor temperatuur en neerslag is aangevuld met. De Weer- en klimaatpluim toont voor 8 locaties in Nederland verschillende interactieve grafieken met de verwachting voor temperatuur neerslag wind onstabiliteit en sneeuw. . De Weer- en klimaatpluim toont voor de komende 15 dagen de weersverwachting voor temperatuur neerslag wind onstabiliteit van april tm oktober getoond en sneeuw van november. Bekijk de 15 daagse trend Europees weermodel voor regio Midden De ECMWF pluim geeft aan wat de onzekerheid van de locatieverwachting is De GFS pluimverwachting is ook beschikbaar..



Logboekweer Nl Grafische Weergave Gegevens Weerstations Knmi

Komentar